Encarem la festa major de Santa Maria amb il·lusió i ganes

Alcalde de Santa Maria de Martorelles

Un any més som en dies de la nostra festa major, l'encarem amb molta il·lusió i amb moltes ganes, és la primera en dos anys en què no tenim restriccions per la pandèmia. Aquest any la festa torna al centre del poble, a la plaça Joan Matons, tot i que algunes de les activitats es mantenen en el parc de la Torrentera i en el pavelló.

Totes les àrees de l'Ajuntament estem treballant intensament perquè sigui una molt bona festa major i tots la puguem gaudir al màxim. Des d'aquí el meu sincer agraïment al personal de l'Ajuntament i als regidors amb els quals comparteixo govern per l'esforç que estan fent. Especialment agraït a la brigada, que serà, com cada any, la gestora de la infraestructura de la festa.

Aquest any estrenem l’arrossada, un dinar de cabàs que farem després de la baixada de la mort, on podrem compartir un àpat amb els nostres veïns. També torna la Gurrinada, amb la seva botifarrada posterior per a tots els seus corredors, un cop més una oportunitat de participar en una cursa amb història, sempre perfectament organitzada per l'associació Castellruf. Com cada any, i per poder dur a terme totes les activitats, serà necessari canviar el sentit de circulació d’alguns carrers. És per això que us vull demanar que ho tingueu ben present i que tingueu una mica de paciència pels inconvenients que aquest fet us puguin ocasionar; si tots hi posem una mica de part nostra podrem gaudir de la xerinola més que mai.

Molt bona Festa Major 2022!

Edicions locals