Proposta econòmica i solidària per a l'Ajuntament de Mollet

L'opinió dels lectors

Una part important de la població té dificultats per a assumir les despeses relacionades amb la salut dental i la salut visual, ja que aquestes malalties encara no formen part de l'assistència sanitària del CatSalut.

L'alcalde de Mollet passa d'un sou de 59.900 euros a l'ajuntament de Mollet a 85.274 euros bruts a l'any en la diputació de Barcelona. I la primera tinenta d'Alcaldia cobra el sou de diputada al Parlament de Catalunya i passa de cobrar 50.700 euros a l'Ajuntament de Mollet a 63.435 euros de diputada. Si sumem aquestes dues xifres sense comptar els costos socials que caldria sumar. Han quedat lliures més de 115.000 euros anuals.
No seria possible que aquest excedent quedés per a dedicar-lo ajudes socials tal com vam proposar des de  la plataforma de sanitat en els pressupostos del 2022 perquè hi hagués una partida per a salut bucal i salut visual, per a persones sense mitjans econòmics suficients?

La  plataforma defensa que aquestes patologies siguin  a càrrec de la sanitat pública i universal.
Però mentrestant un ajuntament sensible amb els més desfavorits hauria d'ajudar-los. Recordar que els càrrecs públics no poden cobrar més d'un sou de les administracions públiques i, per tant, han de triar. Lògicament, trien els més favorables com és el cas.

José Antonio Ruiz / Plataforma en
defensa de la sanitat pública al Baix Vallès
Mollet del Vallès

Edicions locals