Segones eleccions a l'Alcaldia

Rodolf Casas, candidat de Fem Santa Maria a l'Alcaldia de Santa Maria

Política

Segones eleccions a l'Alcaldia
Segones eleccions a l'Alcaldia

L'actual alcalde de Santa Maria de Martorelles, Rodolf Casas, tornarà a optar a l'Alcaldia com a cap de llista de la plataforma Fem Santa Maria. 

La plataforma es va presentar per primer cop les eleccions municipals el 2019 i Casas va arribar a l'Alcaldia el 2021, després de la renúncia de Luisma Pintor (ERC), en compliment de l'acord de govern que les dues formacions havien tancat per repartir-se l'Alcaldia mig mandat cadascuna.

El candidat de Fem assegura que es presenten "amb la intenció de tancar els nombrosos projectes que s'han pogut iniciar els darrers dos anys, en què ha estat alcalde, i d’altres que estan pendents de començar". Diu que l'acompanya en aquesta cursa cap a les municipals un equip "renovat, amb moltes ganes i molta empenta" i amb la voluntat de governar per tenir "serveis de primera" i "entendre's amb tothom".

"El nostre objectiu és millorar", afirma Casas qui diu comptar, ara després d'haver governat dos anys, amb l'experiència i el coneixement per treballar des de l'inici. També admet que el viatge amb ERC ha estat "positiu", però plantegen "asseure's a parlar amb tothom". 

3 Propostes

- Crear una comunitat energètica al poble.

- Promoure l'habitatge per a joves.

- Potenciar les activitats juvenils del municipi.

Perfil personal

Té 52 anys i treballa com a Responsable de Tecnologia i Desenvolupament. En les seves estones d'oci li agradar gaudir de la companyia de la família i els amics. Si ha d'escollir un lloc favorit de Santa Maria de Martorelles es queda amb la zona de la Font d'en Beu-i-tapa, situada al nord del nucli urbà.

Edicions locals