'Aire fresc' per governar

Joan Marc Flores, candidat d'ERC a l'Alcaldia de Santa Maria

Política

'Aire fresc' per governar
'Aire fresc' per governar

En Joan Marc Flores es presenta amb Esquerra Republicana a Santa Maria de Martorelles amb la intenció de dur al poble "aire fresc", tal com proposa el lema de campanya de la formació que lidera.

Flores es considera una persona "optimista", també amb aquest nou repte, el de governar Santa Maria, el qual considera "una de les muntanyes més dures a les quals s'ha enfrontat mai".

Tanmateix, l'alcaldable d'ERC explica que vol "gaudir treballant pel seu poble", però que aquesta tasca no només serà cosa seva sinó de tot el seu equip que l'acompanya: "Som 13 persones a la llista. Tenim gent de totes les edats i d'àmbits diferents", expressa Flores qui compta també amb una experiència consolidada a Martorelles on ha estat regidor del govern de l'actual alcalde, Marc Candela, els darrers vuit anys.

Aquests comicis, però, són els seus primers com a candidat. Pel que fa als resultats electorals, l'electe per ERC és dels que es mulla: "El millor favor que li podem fer a la ciutadania és treure 4 regidors (majoria) i així l'endemà poder començar a treballar", assegura. 

3 Propostes

- Crear un nou urbanisme més amable amb la gent.

- Unir el poble perquè tothom remi en una mateixa direcció.

- Construir un projecte cultural clar per a Santa Maria.

Perfil personal

Es descriu com un incondicional de la muntanya i de qualsevol esport relacionat amb la natura. Està llicenciat en economia i treballa com a gestor de patrimoni en un banc. Té 48 anys, és membre del Ball de Gitanes de Martorelles i el seu lloc preferit de Santa Maria és la plaça Joan Matons.

Edicions locals