Un retorn amb voluntat de servei

Andreu Monzó, candidat de Junts per Martorelles a l'Alcaldia de Martorelles

Política

Un retorn amb voluntat de servei
Un retorn amb voluntat de servei

El candidat de Junts per Martorelles retorna a l'escenari polític municipal després d'anys d'absència de la primera línia local (va plegar el 1991) i d'haver participat amb UCD en les primeres eleccions democràtiques que es van fer al municipi un cop finalitzada la dictadura franquista l'any 1979.

Conegut també pel veïnat per haver estat en els darrers deu anys jutge de pau del poble, Andreu Monzó explica que torna per "servir el poble que m'estimo i la millor manera és estar a l'Ajuntament i governar".

L'alcaldable de Junts considera que a Martorelles hi ha "moltes coses pendents" i diu que es presenta amb "ganes de governar". Amb tot, preveu que "cap partit traurà majoria" i afegeix: "haurem de pactar".

Aquestes seran les quartes eleccions municipals per a Monzó a qui acompanya en la seva candidatura una llista de gent "preparada" i amb "ganes" de prioritzar els veïns i les seves necessitats, destaca el martorellesenc. Un plantejament que Monzó reafirma assegurant que han format aquesta candidatura per "entrar a l'Ajuntament i així ser útils per a tothom". 

3 Propostes

- Fer un poble atractiu i agradable per viure, oferint habitatges nous i assequibles per al jovent.

- Posar tots els mitjans a l'abast per ajudar els comerços i perquè el polígon sigui atractiu per a la inversió.

- Construir un casal d'avis per a la gent gran del poble.

Perfil Personal

El golf i la poesia són dues de les aficions predilectes de l'exjutge de pau del Consistori. Llicenciat en peritatge mercantil, treballa com a gestor i agent d'assegurances al poble i té 74 anys. Els boscos que envolten Martorelles, dels indrets més especials pel martorellesenc.

Edicions locals