La mobilització del vot juvenil

Mónica Utrilla, candidata de Martorelles En Comú a l'Alcaldia de Martorelles

Política

La mobilització del vot juvenil
La mobilització del vot juvenil

Mónica Utrilla es presenta per primera vegada a les eleccions municipals del poble encapçalant la candidatura de Martorelles en Comú amb un seguit de propostes per "escriure el futur de Martorelles".
 

Té l'esperança que la gent dipositi la seva confiança en la candidatura que lidera perquè Martorelles acabi sent el poble on les generacions que pugen decideixin "desenvolupar el seu projecte de vida".

Gent "molt propera", d'"edats diverses" i que "ha crescut al poble", són els puntals de la llista d'Utrilla per aquests comicis, els quals considera com una de les cites electorals on els resultats poden ser "més incerts que mai".

Disposada a "escoltar i parlar amb tothom" un cop es coneguin els resultats el pròxim diumenge, creu que Martorelles En Comú jugaran un "paper clau" en aquesta legislatura que està a punt de començar. També espera revertir el "descontentament" general que travessa la política municipal entre la ciutadania i donar resposta a projectes que han quedat per finalitzar com el del barri de Can Sunyer. Tot plegat, després d'1 any i escaig d'entrar a l'Ajuntament com a regidora.

3 Propostes

- Municipalitzar el servei de l'aigua i estudiar la substitució de les canonades de fibrociment.

- Aplicar polítiques de benestar animal, regulant la gestió de les colònies felines i donant suport a entitats locals.

- Promoció d'habitatge públic per a joves i col·lectius en risc d'exclusió social.

Perfil personal

Apassionada de l'esport, és veïna del barri del centre, té 28 anys, va estudiar un grau de ciències de l'activitat física i és professora d'educació secundària. Pel que fa al lloc preferit del poble, es decanta per les vinyes i el camí de Sarriera. També descriu la lectura com una de les seves aficions.

Edicions locals