Seguir amb el projecte republicà

Marc Candela, candidat d'ERC a l'Alcaldia de Martorelles

Política

Seguir amb el projecte republicà
Seguir amb el projecte republicà

Més il·lusió que mai és el lema de la campanya que ha escollit Esquerra Republicana a Martorelles per presentar el seu projecte de cara a la renovació de Marc Candela com a alcalde de la vila.

Un projecte que segons el batlle martorellesenc "encara és viu" i amb el qual els republicans es presenten a la reelecció: "Nosaltres teníem una proposta a 10-12 anys vista i continuem aquí, amb ganes de seguir millorant Martorelles i de fer bategar el poble", afirma Candela qui assegura que per tenir un poble viu "hem de ser capaços de tornar a il·lusionar la gent".

Una il·lusió que segons l'alcaldable d'ERC s'hauria malmès amb la pandèmia, però que confien revifar. Així mateix, admet no haver complert el Pla d'Actuació de Mandat (PAM) a causa de la Covid, tot i assegurar que ho han fet en "gran part" i que senten "orgull" de la capacitat d'adaptació i resposta que van tenir.

La voluntat d'ERC és "aconseguir guanyar les eleccions amb majoria absoluta" per desenvolupar el seu programa i fer-ho des de la "transparència" i el "diàleg", tal com considera Candela han fet en aquesta legislatura.

3 Propostes

- Fomentar l’habitatge de lloguer reservant un 30% de les noves construccions a habitatge de protecció.

- Remodelar i ampliar el pavelló esportiu municipal, els vestuaris del camp de futbol i les piscines.

- Aconseguir un punt de trobada permanent per a la gent gran, realitzant un nou casal d'avis.

Perfil personal

Té 39 anys i és llicenciat en Arquitectura Tècnica i té un màster de gestió de ciutat i urbanisme. Li agrada caminar per la muntanya, cuinar i llegir. És soci del Ball de Gitanes, membre dels Gegants de Martorelles i dels Castellers de Mollet. L'espai de Can Camp i les vinyes de Sarriera, els seus llocs preferits.

Edicions locals