Villarrazo es proposa com la candidata per 'un canvi responsable' a Martorelles

La coalició PSC-MApM va presentar dissabte a la plaça El·líptica les propostes de la seva candidatura

Política

Villarrazo es proposa com la candidata per 'un canvi responsable' a Martorelles
Villarrazo es proposa com la candidata per 'un canvi responsable' a Martorelles

El PSC-MApM va presentar dissabte a la plaça El·líptica els candidats i el programa per aquestes eleccions municipals que es decidiran a les urnes diumenge 28 de maig. Per un canvi responsable és el lema del PSC per aquests comicis que encapçala Mari Carmen Villarrazo com a candidata.

L'acte el va encetar el secretari del PSC de Martorelles, Carles Sig Villarrazo, qui va donar a conèixer l'equip que acompanyarà Mari Carmen Villarrazo a les municipals i va desgranar les propostes que la coalició planteja per aquesta legislatura.

"Aquests últims quatre anys han estat uns anys de no progrés. La majoria absoluta ha fet que a Martorelles no hi hagi diàleg ni pluralitat. La nostra aposta és començar a governar per a tots", deia Sig durant el seu discurs.

Mentre que per la seva banda, Mari Carmen Villarrazo, demanava el vot per fer un canvi al consistori: "Martorelles necessita una altra manera de treballar", deia la candidata del PSC-MApM, referint-se a la relació del consistori actual amb la ciutadania.

Propostes electorals

Entre les propostes d'urbanisme, els socialistes es plantegen recuperar La Masia de Carrencà, crear un gran parc natural aprofitant la llera del riu dins del pla de renaturalització fluvial dels municipis del Besòs i incrementar la disponibilitat d'habitatge assequible.

En matèria de participació i cultura volen obrir El Lledoner a les entitats, recuperar les activitats culturals perdudes en època de pandèmia i optimitzar l'ús dels espais públics. 

En l'àmbit econòmic proposen crear noves fires i activitats als eixos comercials per incentivar el comerç de proximitat i incrementar els espais per l'oferta formativa aprofitant equipaments com les Escoles Montserrat.

També plantegen incentivar la interacció entre els diferents clubs esportius recuperant les jornades esportives escolars, realitzar audiències públiques de l'equip de govern amb la ciutadania, crear unes noves dependències de la policia local, fer un espai per a la gent gran i fundar una associació de voluntaris de protecció civil, entre altres.

Edicions locals