Andreu Monzó: 'Hem format aquesta candidatura perquè estimem Martorelles i volem ser útils per a tothom'

El candidat de Junts per Martorelles va presentar divendres al Celler de Carrencà les propostes electorals del seu partit

Política

Andreu Monzó: 'Hem format aquesta candidatura perquè estimem Martorelles i volem ser útils per a tothom'
Andreu Monzó: 'Hem format aquesta candidatura perquè estimem Martorelles i volem ser útils per a tothom'

El candidat a l'Alcaldia de Junts per Martorelles, Andreu Monzó, va presentar divendres passat davant la ciutadania les propostes de la formació que encapçala. "Perquè estimem Martorelles hem format aquesta candidatura per entrar a l'Ajuntament i ser útils per a tothom", deia a l'inici del seu discurs, Monzó.  

Fer que Martorelles sigui un poble atractiu i agradable per viure, oferint habitatges nous i assequibles pel jovent, va ser una de les propostes que Monzó va voler destacar durant l'acte. En aquest sentit, l'alcaldable indicava que l'Ajuntament de Martorelles és "un dels que més traves posa per donar permisos d'obres" i lamentava: "El jovent no pot continuar emigrant, l'Ajuntament té l'obligació de facilitar-los aquest habitatge", assegurant que des de l'equip de Junts treballaran per fer-ho possible.

Una altra de les propostes de Junts implica posar tots els mitjans a l'abast del Consistori perquè el polígon industrial de Martorelles sigui atractiu pel teixit industrial i que per a les empreses sigui una prioritat contractar treballadors del poble. També plantegen licitar un nou conveni amb Agbar on inclouran el canvi de canonades.

Així mateix, volen treballar per millorar la neteja dels carrers, pel soterrament del cablejat elèctric i de telefonia del barri de Can Sunyer i per aconseguir reduir els costos de l'electricitat amb pressupostos per les instal·lacions de plaques fotovoltaiques, entre altres propostes.

Durant la presentació el candidat va estar acompanyat pel diputat del Grup Parlamentari de Junts per Catalunya, Joan Canadell, qui va donar el seu suport a la candidatura de Monzó i va destacar que en aquestes pròximes eleccions és important que "el partit del president Puigdemont surti reforçat per seguir amb el procés" per a la independència de Catalunya. 

Canadell també va fer esment a la situació viscuda al polígon de Martorelles amb el tancament de la multinacional Amazon i va etzibar que des del Govern s'hagués pogut "fer molt més" per evitar que la companyia acabés marxant.

Andreu Monzó (a la dreta), al costat del diputat Joan Canadell (al centre).

 

Edicions locals