El soterrament del cablejat elèctric a Can Sunyer previst pel 29 de maig

L'actuació ha estat llargament reivindicada pels veïns del barri

Societat

Els treballs per soterrar el cablejat elèctric al barri de Can Sunyer estarien a punt de començar. Segons va anunciar l'alcalde Marc Candela, en el ple de dilluns, el dia 29 de maig està previst que comenci l'actuació llargament reivindicada pel veïnat i que havia d'haver estat finalitzada amb la reforma integral del barri que va concloure el 2019.

De fet, un grup de veïns van acostar-se dilluns al ple per tornar a reclamar els treballs que restarien pendents. Paco Hidalgo, president de l'associació de veïns de Can Sunyer, va ser l'encarregat d'intervenir al final de la sessió plenària: "Podeu suposar perquè estem aquí. No avancem. Fa 1.199 dies que esperem solucions pel barri. Hem vingut a tornar a demanar el mateix", deia Hidalgo fent referència a les actuacions sol·licitades com el soterrament del cablejat de telefonia, així com l'arranjament de la connexió del clavegueram del carrer Castella amb el carrer Aragó, entre altres propostes de mobilitat i pacificació del trànsit plantejades pels veïns.

Per la seva banda, l'alcalde, Marc Candela responia: "Crec que s’està fent i s’està avançant. Nosaltres estem compromesos per acabar les obres i acabar-les bé", deia Candela qui admetia que hi havia coses que es podien "millorar". 

Edicions locals