Martorelles se suma al Festival DocsBarcelona

Es projectaran tres documentals al Safareig

Cultura

Cartell de 'Fauna'
Cartell de 'Fauna'

Aquest cap de setmana es projectaran tres films a la sala gran de l'espai cívic El Safareig de Martorelles emmarcats en la 26a edició del Festival DocsBarcelona. Les entrades són gratuïtes sense inscripció i el projecte està subvencionat per la Diputació de Barcelona.

Aquest divendres (20 h) arribarà l'estrena, amb el documental Fauna, del director Pau Faus, en versió original, és a dir, en català, castellà i xinès mandarí, amb subtítols en català, i que està protagonitzat per un vell pastor malalt i que viu en un bosc als afores de Barcelona.

L'endemà dissabte (21 h) serà el torn per a Els Orrit, dels directors Ferran Ureña i Marc Solanes, en català i castellà. El treball gira entorn la desaparició dels germans Orrit a l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa fa més de 33 anys i que encara està sense resoldre’s.

 I diumenge (19 h) tancarà aquest petit cicle el documental Who I am not, dirigit per Tünde Skovran, en versió original –en anglès i sesoto amb subtítols en català i anglès–, on es mostren dues persones intersexe de Sud-àfrica que lluiten per visibilitzar la seva diferència.

Edicions locals