Pluja de medalles estatals pel Karate Martorelles

El club local va sumar 15 nous podis el campionat d'Espanya

Esports

Els karatekes martorellesencs van sumar més èxits pel club
Els karatekes martorellesencs van sumar més èxits pel club | Ajuntament de Martorelles

El Club Karate Kyokushin Martorelles va tornar a tenir un cap de setmana rodó al Campionat d'Espanya de Kyokushinkai, celebrat a Torredembarra. Els karatekes del club es van penjar un total de 15 medalles, repartides en set ors, cinc plates i tres bronzes en les modalitats de kata i kumite.

En la modalitat de kumite, els martorellesencs es van penjar 13 medalles. Júlia Arevalo (prebenjamí femení -25kg), Noah Bentkib (benjamí femení -40kg), Aleix Perni (prebenjamí masculí -50kg), Eric Francés (aleví masculí -40kg), Martí Arévalo (aleví masculí -50kg), Rajah Hammouch (infantil femení -45kg) i Mohamed El Founti (cadet masculí -80kg) van aconseguir la medalla d'or i es van proclamar campions d'Espanya. 

Encara en kumite, Lucía Gómez (prebenjamí femení -25kg), Ishack El Founti (aleví masculí -55kg) i Mario Santiago (aleví masculí -50kg) van pujar al segon graó del podi proclamant-se subcampions estatals. Finalment, Daniel Perni (aleví masculí -55kg), Toni Gómez (cadet masculí -55kg) i Aitor Francés (cadet masculí -75kg), van penjar-se el bronze a les seves categories.

Van tancar el medaller en la modalitat de katas, Mario Santiago, en categoria infantil, i Toni Gómez, en cadet, que es van proclamar subcampions.

Edicions locals