ERC a Santa Maria proposa 'aire fresc' per fer de Santa Maria un poble 'unit'

Els republicans van presentar diumenge a la plaça de l'Església la llista i el programa electoral de la seva candidatura

Política

ERC a Santa Maria proposa 'aire fresc' per fer de Santa Maria un poble 'unit'
ERC a Santa Maria proposa 'aire fresc' per fer de Santa Maria un poble 'unit'

Esquerra Republicana a Santa Maria de Martorelles va celebrar diumenge a la plaça de l'Església l'acte de presentació de la llista i els eixos del programa de la formació per a les pròximes eleccions municipals. Un projecte encaminat a fer de Santa Maria un poble "més verd, més segur, més participatiu i amb una cultura més viva". 

El flamant candidat a l'Alcaldia, Joan Marc Flores, va ser l'encarregat de presentar davant la ciutadania els eixos centrals del programa del seu partit i l'equip de persones que l'acompanyarà en els pròxims quatre anys amb la intenció de donar un "aire fresc" –tal com proposa el seu lema de campanya– al municipi.

"Volem fer les coses de manera diferent de com s'han fet fins ara", deia Flores qui destacava com a prioritari fer de Santa Maria un poble unit.

"El gran repte dels pròxims quatre anys és aconseguir que Santa Maria vagi en una sola direcció. Ara estem hiperpolaritzats. Quan organitzen uns, els altres no apareixen i a l'inrevés. No tinc la fórmula, però el meu gran repte és aconseguir que en aquest poble tots anem en la mateixa direcció", asseverava el candidat d'ERC.

Flores finalitzava l'acte amb aquest missatge: "L'últim punt que volem fer és una cosa que no volem fer. Unir els pobles (Martorelles i Santa Maria). Unir els pobles és una fantasia dels comuns que per contaminar la campanya des del segon zero ens han adjudicat a nosaltres. Que quedi clar, des d'ERC no volem unir cap poble. Treballar plegats sí, mancomunar serveis sí, teixir aliances sí, cooperació entre pobles sí... Hem d'anar plegats, però d'unir res", aclaria Flores.

 

 

 

Edicions locals