Gent amb 'il·lusió i ganes de canviar Martorelles': l'equip que acompanyarà a Utrilla a les municipals

Martorelles En Comú va presentar divendres els seus candidats pel 28-M en un acte al Celler de Carrencà

Política

Gent amb 'il·lusió i ganes de canviar Martorelles': l'equip que acompanyarà a Utrilla a les municipals
Gent amb 'il·lusió i ganes de canviar Martorelles': l'equip que acompanyarà a Utrilla a les municipals

Martorelles En Comú va presentar divendres a la tarda, davant la ciutadania les persones que acompanyaran a la candidata Mónica Utrilla a les eleccions municipals. Durant l'acte que es va fer al Celler de Carrencà la formació també va fer un petit avançament de les propostes que el partit planteja en el seu programa electoral, les quals donarà a conèixer de forma més extensa en un acte que es farà dissabte vinent a les 12.30 h.

"Tinc una gran sort d'estar rodejada de persones que són molt competents i que tenen il·lusió i ganes de canviar Martorelles", deia Utrilla en l'inici del seu discurs. "Són gent del poble, dels vostres barris i de les nostres entitats", destacava l'alcaldable dels comuns a Martorelles en l'inici de la presentació de l'equip que l'acompanya a la llista de Martorelles En Comú a les eleccions municipals.

També una de les cares més conegudes de la llista i durant més de 20 anys regidor a l'Ajuntament de Martorelles, Juan Francisco García Caba (número 10 a la llista), va voler pronunciava algunes paraules:  "És un orgull veure a tots els companys joves que estan començant a prendre el relleu del canvi important que s'aproxima al nostre municipi", deia García.

"Espero que aquesta vegada les estrelles no s'alineïn a ERC. Ha canviat la història, estem en una altra etapa i creiem que ara és l'hora de canviar la dinàmica actual. Sobretot perquè hem vist que les majories respecten als altres el primer any i després se'ls oblida i fan les coses com a ells els sembla", afegia Caba qui apuntava al mateix temps que la filosofia de la seva formació és la d'"arribar a acords, negociar i tenir l'ètica com a bandera".

"La Mónica és una persona valenta, lluitadora i ningú millor que ella pot encapçalar una llista com aquesta i esperem que sigui la primera alcaldessa de Martorelles", afegia també durant la seva intervenció una de les cares noves de la llista i que ocupa el número 3, l'emprenedora Alba Muñoz. 

"M'agradaria poder tornar a recuperar tot el teixit sociocultural, no només d'entitats culturals sinó també esportives", afegia qui serà el número 2 d'Utrilla a les municipals, Daniel Montserrat.

Pel que fa al programa, durant l'acte Utrilla va avançar el que serà un dels eixos principals del programa dels comuns: "Fa molt temps que parlem de la necessitat que existeix a Martorelles de crear habitatge social pels joves i per casualitat, el dia 3 de maig, el senyor alcalde va anunciar un acord amb Incasòl per crear habitatge social", etzibava Utrilla, qui va acabar demanant a la ciutadania aquesta reflexió: "Tot i aquest acord, el dia 28 de maig de 2023 Martorelles continuarà sense tenir habitatge social per joves i per altres col·lectius" i recordava que el seu partit treballarà perquè "ningú tingui la necessitat d'haver de marxar de Martorelles".

 

 

Edicions locals