ERC planteja una 60a de propostes per fer 'més activa, agradable, cohesionada i preparada' Martorelles

La formació ha presentat els seus eixos programàtics per a les eleccions municipals

Política

ERC planteja una 60a de propostes per fer 'més activa, agradable, cohesionada i preparada' Martorelles
ERC planteja una 60a de propostes per fer 'més activa, agradable, cohesionada i preparada' Martorelles

Una Martorelles més activa, agradable, cohesionada i preparada. Aquests són els quatre eixos centrals del programa d'ERC Martorelles per a les pròximes eleccions municipals i que la formació ha fet públic amb el lema de campanya Més il·lusió que mai

La formació treballarà al voltant d'aquests quatre eixos per continuar els projectes impulsats en les dues darreres legislatures, l'última de les quals ERC ha governat amb majoria absoluta, i ho farà amb tres projectes prioritaris: "El primer és la reforma del barri antic que va quedar encallada pels nous terminis després de la postpandèmia; la segona, és la posada al dia dels equipaments esportius, especialment del pavelló i la tercera, és continuar fent que el nostre entorn sigui agradable i accessible i que la gent se senti a gust movent-se a peu pel nostre municipi", deia el candidat a l'Alcaldia per ERC i actual alcalde, Marc Candela.

El document presenta un total de 60 accions concretes a desenvolupar. Entre aquestes destaca també la proposta per crear una Escola Municipal de Cultura Popular per "garantir el relleu generacional de les entitats del municipi"; obrir un espai per a la gent gran;  implantar un servei Transport a demanda; connectar les escoles i els equipaments esportius, socials i culturals amb recorreguts accessibles i la conversió en zona de vianants de l’avinguda d’en Piera, la travessera de Carrencà, i el polígon industrial.

Així mateix, ERC es planteja reservar el 30% del nou habitatge perquè sigui de protecció oficial; millorar les instal·lacions de les escoles Les Pruneres i Simeó Rabasa i fomentar la formació, la capacitació i l'ocupació professional creant un centre de capacitació professional per a la ciutadania i empreses del municipi a les Escoles Montserrat.

Durant la presentació del programa, que es va fer dijous passat, 11 de maig, a la plaça de la Sardana, Candela també va destacar propostes relacionades amb el medi ambient com la de crear un pla de resiliència local per adaptar el municipi al canvi climàtic: "No només són les plaques solars que estem instal·lant. En volem instal·lar moltes més i que això pugui acabar sent una comunitat energètica local, que l'administració pública de l'Ajuntament de Martorelles sigui autosuficient energèticament i que puguem començar a exportar energia als nostres veïns", apuntava l'alcaldable d'ERC. 

"És un programa de continuïtat amb els programes electorals que hem anat desenvolupant en els dos anteriors mandats. Segueix una mateixa tònica del municipi que volem", asseverava Candela qui afegia que l'objectiu del seu partit és treballar perquè "la gent se senti contenta, orgullosa i feliç de viure a Martorelles".

 

 

Edicions locals