Torna la processó del silenci a Martorelles

No es gaudia d'aquest acte al municipi des del 2019, abans de la pandèmia

Cultura

Després de tres anys seguits sense processó a Martorelles a causa de la pandèmia, la Confraria la Santa Espina Armats i Vestes de Martorelles reprèn el seu gran acte de setmana santa, coincidint amb el seu 40è aniversari.

La processó del silenci serà el Dijous Sant. A les 18 h hi haurà la missa a la parròquia de Sant Joaquim, que precedirà la marxa que engegarà a les 19.30 h. De la plaça de l'Església aniran fins als carrers Catalunya i Costa, per arribar a l'avinguda d'en Piera, on baixaran fins a la masia de Carrencà. 

El Divendres Sant es farà l'adoració de la Santa Creu (18 h), hi haurà la vetlla pasqual el Dissabte Sant a les 20 h i Diumenge de Pasqua, missa a les 10 h, tot plegat a l'església de Sant Joaquim.

Canvi d'Abanderat d'Honor

El programa de Setmana Santa de Martorelles, però, arrenca aquest divendres a les 20 h amb el pregó a càrrec de la Unió Esportiva Bàsquet Martorelles i el canvi d'abanderat d'honor dels Armats de Martorelles. Diumenge a les 12 h també es farà la benedicció dels rams a la parròquia de Sant Joaquim.

Edicions locals