Dignificar l'entorn del pavelló, la proposta més votada dels pressupostos participatius

El projecte ha estat el guanyador, juntament amb el d'instal·lar ventiladors als centres educatius de Martorelles

Societat

Dignificar l'entorn del pavelló, la proposta més votada dels pressupostos participatius
Dignificar l'entorn del pavelló, la proposta més votada dels pressupostos participatius

Els pressupostos participatius de Martorelles ja tenen projectes guanyadors. En concret, en aquesta primera edició, la ciutadania n'ha escollit dos: dignificar l'entorn del pavelló municipal d'esports i instal·lar ventiladors als centres educatius del poble.

La proposta més votada ha estat la d'arranjar l'entorn de l'equipament esportiu municipal, amb un 33,5% dels vots. Mentre que la d'instal·lar ventiladors als centres educatius l'han escollit el 25,5% dels ciutadans que han votat.

El pressupost destinat per aquests primers pressupostos participatius és de 20.000 euros, que és el cost que tindran en total els dos projectes per tal de poder ser executats.

Per darrere dels guanyadors s'han quedat propostes com la de crear un espai recreatiu a l'era jove, que ha obtingut el 10,4% dels vots; homenatjar els donants de sang (9,2%);  millorar l'accessibilitat d'algunes voreres del barri de Carrencà (6,8%); millorar l'accessibilitat de la ronda del mercat (5,3%); il·luminar el pati de baix de les escoles Montserrat (4,2%); instal·lar dos llits elàstics als parcs de Can Sunyer i Catalunya (1,8%); instal·lar aparells per fer exercici al passeig de la Riera (1,8%) i millorar els passos de vianants intel·ligents (1,5%). Mentre que no ha obtingut cap vot la proposta d'instal·lar càmeres de seguretat als semàfors (0%). 

Els pressupostos participatius es van posar en marxa el passat mes de novembre. En aquesta primera edició la ciutadania va fet arribar una trentena de propostes, però finalment els serveis tècnics només en van validar 10, sent finalment dues d'elles les guanyadores.

Edicions locals