Penalització de 14.268 euros per l'empresa encarregada de construir la passera a Can Sunyer

L'Ajuntament ha pres aquesta mesura a causa de la demora que acumulen els treballs

Societat

| Consell Comarcal

L'Ajuntament de Martorelles ha decidit penalitzar amb 14.268 euros l'empresa encarregada de construir la passera a Can Sunyer. En concret, el consistori ha aprovat, via decret d’alcaldia, iniciar el procediment per penalitzar per demora la companyia encarregada dels treballs, Tallers Vidal Amill, SLU.

Per altra banda, l’Ajuntament retindrà el pagament de les factures que hi pugui haver pendents de la mateixa empresa fins al final del procediment per tal de fer front a les possibles penalitats.

Les obres, adjudicades el passat mes de setembre, havien de començar al novembre, però un permís pendent de l’Agència Catalana de l’Aigua ho va impedir. L’Ajuntament va rebre aquest permís el passat mes de gener i des d’aleshores l’empresa licitada pot començar les obres.

La finalitat de l’actuació és millorar la connectivitat, la mobilitat, l’accessibilitat i la qualitat urbana entre el carrer Comerç i el Parc de Can Sunyer i l’Escola Les Pruneres amb la construcció d’una nova passarel·la per a vianants i ciclistes sobre el torrent de Can Sunyer.

El projecte té un pressupost d’execució de 209.606,24 euros (IVA inclòs) i un termini d'execució de tres mesos. 

Edicions locals