La Biblioteca Lolita Milà acollirà la presentació del primer llibre de John Caballero

Es tracta de 'Suelos', una publicació que combina fotografies acompanyades de cites i reflexions

Cultura

Lugar donde unos caminan y otros se arrastran. Així defineix el molletà John Caballero el seu primer llibre publicat, Suelos, que combina fotografies acompanyades de cites i reflexions.

Fa un parell d'anys que Caballero va començar a fer fotos del terra, que posteriorment acompanyava d'uns textos. La idea inicial era que esdevingués una exposició, però finalment tot aquest treball s'ha canalitzat en un llibre.

Sobre el terra, assenyala: "El compartim tots, però hi ha gent que va amb unes passes decidides i contents de la vida, i hi ha gent que ho està passant molt malament, i potser no els ajudem com caldria". L'autor aprofita l'excusa del terra per convidar a observar més. "No ens parem a pensar ni a mirar les necessitats d'altres persones; faig una crítica a aquesta actitud que tenim, que anem a tot drap, sense ser conscients del que ens envolta", afegeix Caballero, qui és professor de llengües estrangeres del Centre d'Estudis Mollet.

Presentació a Martorelles

La Biblioteca Lolita Milà de Martorelles acollirà el divendres 24 de març (18 h) la presentació de Suelos, en una sessió on els assistents podran brindar amb vi martorellesenc.

Edicions locals