El restaurant El Joglar apaga els fogons

L'establiment martorellesenc tanca després de 25 anys, però la rostisseria continuarà en actiu

Economia

El restaurant El Joglar apaga els fogons
El restaurant El Joglar apaga els fogons

El restaurant martorellesenc El Joglar apagava fa un parell de setmanes els seus fogons. Ho feia el passat diumenge 5 de març, després de 25 anys en actiu al poble.

Una qüestió personal, sumada a l'increment de les despeses dels subministraments i les dificultats per trobar professionals del sector de la restauració van fer-los donar el pas a en Josep Cuní, propietari i fundador de l'establiment: "La despesa de llum del restaurant s'ha triplicat i ha arribat un moment que no surten els números i si a això hi afegim un tema personal, doncs vaig decidir tancar", explica el propietari qui amb tot, aclareix que ja feia uns quants anys que lluitaven per aguantar el negoci.  

"El restaurant ha tingut els seus anys bons, fèiem menú diari i funcionava bé, però la crisi del 2008 ja ens va afectar bastant. Van tancar empreses, la gent ja no venia tant, però ens n'estàvem sortint fins que va arribar la Covid", lamenta en Josep Cuní, assegurant que ja són molts els cops rebuts.

Així mateix, Cuní també ha volgut agrair la confiança que els ha dipositat la clientela durant tots aquests anys. "Ens sap molt greu tancar, però, arriba un moment que s'han de prendre decisions i creiem que hem pres la millor", admet el restaurador, tot i reconèixer que els ha costat fer el pas.

La rostisseria continua

El propietari del Joglar seguirà, però oferint menjar per endur a la rostisseria que duu el mateix nom i que de fet, va néixer l'any 1995, tres anys abans que s'inaugurés el restaurant. 

"Amb la rostisseria anem tirant i continuarem tenint obert els dissabtes, diumenges i festius, com sempre", aclareix. 

Edicions locals