Joan Marc Flores encapçalarà la llista d'ERC a Santa Maria de Martorelles

Regidor de l'Ajuntament de Martorelles des del 2015, Flores encara aquesta nova etapa amb 'il·lusió'

Política

Joan Marc Flores encapçalarà la llista d'ERC a Santa Maria de Martorelles
Joan Marc Flores encapçalarà la llista d'ERC a Santa Maria de Martorelles

L'actual regidor de l'Ajuntament de Martorelles, Joan Marc Flores, serà qui liderarà la llista d'ERC a Santa Maria de Martorelles a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig. El partit ho ha fet públic després que el passat mes de febrer Flores fos escollit per l’Assemblea de militants d’ERC Santa Maria.

"Vaig dir que estaria vuit anys a Martorelles. Així que acabo una etapa i en començo una altra a un altre lloc. Penso que el projecte de Martorelles està molt consolidat i necessito nous reptes i com que soc veí de Santa Maria em fa molta gràcia aportar alguna cosa al meu poble", explicava Flores qui diu sentir-se "il·lusionat" d'encapçalar el projecte republicà.

Segons apunten des del partit, el d’Esquerra Republicana vol ser un projecte compartit, un projecte de gent, que governi amb generositat i empatia, que escolti als veïns i les veïnes i que contagiï il·lusió. "Volem escriure el futur, transformar i sobretot, ser útils", ha apuntat Flores qui treballa per acabar de conformar l'equip que l'acompanyarà.

En aquest sentit, Flores explica que és moment d'incorporar noves idees i nous perfils a la llista d'Esquerra. Així mateix, parla de liderar un projecte per fer de Santa Maria un poble "més unit". A banda dels grans reptes de la formació que passen per una transformació verda, feminista, social i democràtica. 

Així s'hi ha referit també el president de la secció local d'ERC Santa Maria, Antoni Marin: "Volem ser al govern per transformar", diu Marin qui també ha alabat l'experiència de Flores en la política: "Volem posar aquest capital polític i aquests aprenentatges al servei del seu poble, al servei de Santa Maria".

El president també ha tingut un agraïment especial als regidors Josep Vilaret, Francesc Ulles, Luisma Pintor i a tot l’equip que està al darrere per la feina feta aquests últims quatre anys marcats per la crisi de la Covid. Amb tot, Marin ha afegit que "malgrat les adversitats, s’ha governat sempre pensant en l’interès col·lectiu".

En les pròximes setmanes la formació preveu exposar els eixos de la campanya i l’equip que acompanyarà Joan Marc Flores als comicis del 28 de maig.

En política des de finals dels 90

L’activisme polític de Flores neix a Esquerra Republicana de Santa Perpètua a finals dels 90 de la mà de Jordi Cuixart, i comença a militar a l’organització republicana en el moment que s’instal·la, primer a Martorelles, i posteriorment a Santa Maria de Martorelles. 

Flores ha estat les darreres quatre legislatures estret col·laborador de Marc Candela, actual alcalde de Martorelles. Des de 2015 és tinent d’alcalde de Martorelles i a part de l’àrea econòmica que ha gestionat vuit anys, ha estat regidor de Treball, Medi Ambient i Esports. Des de 2019 és membre de la comissió executiva del Consorci de Gestió de Residus del Vallès Oriental. 

Edicions locals