Els abocaments de deixalles i la mobilitat, principals queixes dels veïns de Sarriera

El veïnat va trasmetre les seves preocupacions durant la passejada que Martorelles en Comú va fer pel barri

Política

Mónica Utrilla, durant la passejada pel barri de Sarriera
Mónica Utrilla, durant la passejada pel barri de Sarriera | Martorelles en Comú

Els abocaments de deixalles i la millora de la mobilitat són les principals demandes que els veïns del sector de la Sínia, al barri de Sarriera, van fer arribar a la candidata de Martorelles en Comú, Mónica Utrilla, durant la segona passejada que va fer la formació local pel poble per conèixer de prop les necessitats veïnals.

Durant la passejada, que va començar a les 11 h al carrer Can Molist, diversos veïns van explicar a Utrilla i els membres de la seva formació les necessitats del barri. Entre elles, una de les principals va ser l'abocament de deixalles: "S'han queixat molt dels residus i d'incivisme atès que venen d'altres barris a llençar les escombraries als seus propis contenidors", indicava la candidata dels comuns qui explicava que també li havien comentat que hi ha un punt complicat on es llençarien runes de mobles i materials de construcció.

Una altra de les preocupacions del barri se centra en qüestions relacionades amb la mobilitat com la millora de les zones d'aparcament. També, la connexió del barri amb el carrer Joan XXIII, un "punt clau", segons Utrilla del futur pla urbanístic del poble. Una connexió que donaria "molta més accessibilitat i ajudaria a desfogar el trànsit per altres carrers més generals", afegia la candidata de Martorelles en Comú.

Finalment, els veïns també van fer arribar a Utrilla la seva preocupació pel manteniment i l'accés al lloguer de les finques del barri.

La tercera passejada de Martorelles En Comú es farà aquest dissabte, 18 de març, per Carrencà i començarà a les 11 h a la Ronda del Mercat.

 

Edicions locals