Santa Maria aprova el Pla de prevenció d'incendis forestals al nucli urbà

El pla preveu la reducció de l'arbrat i el sotabosc perimetral com a mesura de seguretat

Societat

Santa Maria aprova el Pla de prevenció d'incendis forestals al nucli urbà
Santa Maria aprova el Pla de prevenció d'incendis forestals al nucli urbà

Santa Maria de Martorelles ha aprovat el Projecte del Pla de Prevenció d’Incendis Forestals de la Urbanització (PPU) Nucli Urbà del municipi i que preveu actuacions per minimitzar els riscos de la població en cas d'incendi.

El pla, redactat per l’Oficina Tècnica de Prevenció d’Incendis Forestals de la Diputació de Barcelona, contempla mesures per millorar la seguretat de les persones que es troben en la urbanització o nucli de població en el moment de l’incendi i millorar les condicions per a defensar activament el nucli de població, garantint tant l’accés al seu interior i perímetre, com la disponibilitat de les infraestructures necessàries i les condicions de seguretat per als equips d'extinció, entre altres mesures.

El pla inclou un document, amb el projecte sobre la reducció de la densitat de l’arbrat i estassada del sotabosc en la franja perimetral de baixa combustibilitat com a mesura per prevenir els incendis a prop del nucli urbà.

El cost d’execució de les obres de primera intervenció a la franja perimetral del nucli urbà és de 49.158,08 € (IVA inclòs). El manteniment biennal a la franja perimetral del nucli urbà és de 8.040,45 € (IVA inclòs)

Edicions locals