​​​​​​​Els regidors Parera, del Caño i Nogueres, de nou en els primers llocs de la llista electoral d'ERC

També acompanyaran al candidat Marc Candela, Remei Verjuan i Maria Pugès

Política

D'esquerra a dreta: Roger Parera, Remei Verjuan, Marc Candela, Anna Nogueres, Gerard del Caño i Maria Pugès.
D'esquerra a dreta: Roger Parera, Remei Verjuan, Marc Candela, Anna Nogueres, Gerard del Caño i Maria Pugès.

Esquerra Republicana a Martorelles ha fet públics els noms de les sis primeres persones de la llista a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig. Com en els darrers comicis, la proposta és "una llista cremallera que vol ser representativa de la ciutadania martorellesenca", expliquen des de la formació a través d'un comunicat.

Totes les persones ja van formar part de l’anterior llista acompanyant Marc Candela com a candidat, tot i que aquesta vegada s’hi sumen en posicions diferents, a excepció d'Anna Nogueres, que repeteix com a número 2.

L'actual regidora de Salut, Participació, Gent Gran i Turisme té 32 anys, és graduada en Farmàcia i té un Màster d’Agrobiologia Ambiental per la Universitat de Barcelona. També és membre dels Gegants, el Ball de Gitanes i la Unió Esportiva Bàsquet Martorelles.

A Nogueres la segueix com a número 3 Gerard del Caño. L'actual regidor d’Urbanisme, Esports i Mobilitat té 29 anys, és aficionat a l’esport i a la cultura popular i participa des de fa anys en entitats esportives i culturals del municipi.

Mentre que el número 4 de la llista l'ocupa la Remei Verjuan de 65 anys. Verjuan, actualment jubilada, va estar treballant durant 45 anys com a administrativa comercial a una empresa multinacional de l’automoció. També és membre de l’ANC, de l’Escola de Poesia i està vinculada a l’handbol.

Pel que fa a la posició 5 de la llista aquesta és per l'actual regidor de Seguretat Ciutadana, Comerç, Comunicació i TIC. Roger Parera té 43 anys, és gestor de serveis informàtics i exerceix la seva professió en una multinacional del sector de les Telecomunicacions. Ha estat membre de diferents entitats culturals i socials i actualment és membre dels Castellers de Mollet.

Tanca els sis primers llocs de la llista d'ERC la Maria Pugès de 25 anys i tecnòloga dels aliments de professió. Pugés és responsable del Departament de Compres i del Departament de Qualitat en una empresa alimentària. A banda, és membre dels Gegants, la Joventut Sardanista i els Xics de Granollers.

 

 

Edicions locals