El masculí de la UEB Martorelles segueix perseguint l'ascens

L'equip segueix a l'estela de l'Alzina-Ceissa per assaltar el lideratge del grup

Esports

El sènior masculí segueix buscant l'ascens de categoria
El sènior masculí segueix buscant l'ascens de categoria | UEB Martorelles

El sènior masculí de la UEB Martorelles manté el somni de l'ascens. L'equip va sumar un nou triomf el dissabte contra el CB La Roca per 76-32 i només porta dues derrotes en tota la temporada. Malgrat això, el líder, l'Alzina-Ceissa, segueix invicte i els martorellesencs hauran de mantenir-se a poca distància i esperar alguna derrota si volen lluitar per l'ascens a la Primera Territorial de Barcelona.

Els martorellesencs no van tenir dificultats aquesta setmana i van superar amb marge al CB La Roca, en un partit on es van posar per davant des del primer minut i van assegurar un triomf clau per les seves aspiracions.

La UEB Martorelles ocupa actualment la sisena plaça, una posició enganyosa perquè té tres partits menys que els seus rivals. Aquesta circumstància ve provocada per les jornades de descans que el conjunt local ja ha fet i els dos partits pendents que té pendents contra UE Sant Andreu i AEC Collblanc. L'equip local porta un balanç de 12 victòries i 2 derrotes, només superat pel 15-0 de l'Alzina-Ceissa. L'equip barceloní serà precisament el rival dels de Martorelles en la lluita per l'ascens, atès que només puja el campió de grup.

Edicions locals