Un total de 283 persones s'han empadronat en el darrer any a Martorelles

L'Ajuntament va organitzar divendres una recepció als nouvinguts del poble

Societat

Un total de 283 persones s'han empadronat en el darrer any a Martorelles
Un total de 283 persones s'han empadronat en el darrer any a Martorelles

El Celler de Carrencà va acollir divendres al vespre una recepció per a les persones nouvingudes al poble l'any passat. L'Ajuntament fa temps que organitza aquest acte que va comptar amb la presència de l'alcalde, Marc Candela, i els regidors Joan Marc Flores, Anna Nogueres i Roger Parera.

"És un acte que ja fa uns quants anys que el fem perquè estem molt agraïts que ens vingui gent de fora i els volem donar la benvinguda i mostrar-los què és Martorelles, com som i com funcionem i tots aquells serveis dels quals poden fer ús si els necessiten", comentava l'alcalde Marc Candela.

En concret, des del març del 2022 i fins al desembre passat, el municipi que té gairebé 4.900 habitants va acollir un total de 283 nouvinguts, dels quals 28 van ser infants.

Entre els assistents a la recepció de divendres hi havia la família Sillero Muñoz qui va arribar a Martorelles el maig de l'any passat procedent de Barcelona: "Buscàvem pau i tranquil·litat per criar la Maria. Ja teníem la idea de marxar de la ciutat i l'arribada de la Maria ho va decantar del tot", explicava el Toni Sillero.

"On vivíem abans, a Barcelona, hi havia una remor de cotxes, sirenes..., i tot i que ho intenten de pacificar hi ha massa gent. Ara nosaltres vivim un pèl més a baix de l'Ajuntament de Martorelles, i sentim les diferents espècies d'ocells i és molt agradable", afegia el pare de la família Sillero Muñoz.

També la Trini Domingo estava entre els nouvinguts presents a Carrencà: "Vaig venir fa un any a viure amb la meva filla, qui s'ha fet una casa a Martorelles. M'he apuntat a la coral i em vaig adaptant al poble, però costa tornar a fer arrels", comentava la Trini, nascuda a la població veïna de Montmeló.  

 

 

 

 

Edicions locals