El CF Martorelles rep jugadors dels Estats Units al camp municipal

Els nens del Martorelles van poder jugar partits amb els equips americans

Esports

Els equips martorellesencs van jugar amb els estatunidencs
Els equips martorellesencs van jugar amb els estatunidencs | CF Martorelles

La iniciativa Futbol First ha visitat al CF Martorelles aquesta setmana. Aquest programa, desenvolupat per l'agència esportiva ISL, selecciona jugadors infantils de futbol als Estats Units per becar-los amb una experiència a Espanya, on entrenen i juguen amb clubs locals. Els seus equips van visitar el camp martorellesenc aquesta setmana i van disputar diversos partits amb els equips del club.

Els nens seleccionats pel programa provenen de diversos indrets dels Estats Units i tenen entre 7 i 16 anys. El responsable dels programes internacionals d'ISL a Catalunya Carlos Ramírez, explica aquest projecte: "Oferim als nens estatunidencs una experiència per jugar amb joves d'aquí. Allà el futbol és un esport en desenvolupament i per a ells nosaltres som una referència del futbol mundial".

En el cas dels viatges que porten a Barcelona, els nens entrenen a les instal·lacions del Barça i juguen amb clubs de la zona: "Per a nosaltres és molt important la col·laboració amb els clubs, crec que les dues parts sortim guanyant", explica Ramírez. En aquests viatges, els equips americans també visiten altres municipis de la zona, com Mollet.

Una experiència única

Pels nens, tant els americans com els d'aquí, aquestes jornades són moments especials. Carter Krevor, jugador de Futbol First provinent de Kentucky, també relata la seva experiència: "És el primer cop que vinc a Espanya i la veritat és que està passant de pressa perquè ens ho estem passant molt bé". Krevor es mostra sorprès pel nivell dels equips catalans: "Els jugadors d'aquí són tots molt bons, així que estic content d'estar aquí treballant i aprenent". L'estatunidenc explica que el que més està gaudint és "jugar partits i fer amics" i es mostra convençut que li agradaria tornar.

Les visites d'aquests equips al CF Martorelles es repetiran en el futur, ja que l'agència organitza diversos viatges cada temproada.

Edicions locals