El llorer de Derbi ja presideix l'entrada a Martorelles des de Can Puig

Dissabte es va instal·lar el rètol que és patrimoni de l'Ajuntament des del passat 2021

Societat

El llorer de Derbi ja presideix l'entrada a Martorelles des de Can Puig
El llorer de Derbi ja presideix l'entrada a Martorelles des de Can Puig

El llorer que presidia la façana de la històrica fàbrica de motocicletes Derbi torna a donar la benvinguda a Martorelles. Ara ho va des del marge de la carretera de la Roca, a tocar de l'accés al municipi des de la rotonda de Can Puig.

Una camioneta es va encarregar de traslladar dissabte l'emblemàtic rètol des de les naus situades a prop del solar on hi havia la fàbrica de Derbi, fins al punt on ha quedat instal·lat.

Els treballs de trasllat i col·locació van començar vora les 11.30 h del matí. Durant tot el procés diverses persones, entre les quals extreballadors, gent del poble i aficionats de la marca es van congregar per seguir en directe la instal·lació del rètol.

Una d'aquestes persones va ser el Diego Fernández, president de l'Associació 100 Aniversari Rabasa-Derbi: "Per a nosaltres ha estat una fita molt important. Com a extreballadors i martorellesencs, que estigui col·locat a l'entrada del poble és una gran satisfacció", indicava Fernández.

El llorer és patrimoni de l'Ajuntament de Martorelles des del passat 2021, quan el consistori el va adquirir per 50 euros. 

La instal·lació del llorer és un dels darrers actes previstos per commemorar el centenari de Derbi. Tot i la seva col·locació, es preveu fer una inauguració oficial de l'espai, un cop s'adeqüi l'entorn i s'il·lumini l'emblema. 

 

Edicions locals