L'Ajuntament promou una ruta exploratòria per fer els carrers més segurs per a les dones

L'activitat s'emmarca en la programació del 8M i tindrà lloc el pròxim divendres, 10 de març

Societat

L'Ajuntament promou una ruta exploratòria per fer els carrers més segurs per a les dones
L'Ajuntament promou una ruta exploratòria per fer els carrers més segurs per a les dones | Aj. Martorelles

Una Ruta exploratòria per fer els carrers de Martorelles més segurs per a les dones és una de les novetats que ha preparat l'Ajuntament de Martorelles enguany per commemorar el Dia Internacional de les Dones que se celebra el 8 de març.

El recorregut, que tindrà lloc el pròxim divendres 10 de març, serà d'una hora pels carrers del municipi per detectar espais considerats insegurs. La sortida es farà des del pati de Carrencà.

Una altra de les propostes per commemorar el 8M tindrà lloc aquest dimarts, 7 de març. La biblioteca Lolita Milà acollirà a les 17.35 h, l’Hora del conte sobre l'obra “Contes de color violeta” a càrrec de l’Elena Codó. 

Mentre que el dia 8 de març el Consistori anima a tota la ciutadania a participar de les manifestacions que s’organitzaran a Barcelona i a la comarca per donar visibilitat la necessitat de continuar treballant per una igualtat real entre dones i homes.

La programació del 8M es tancarà amb dos actes més: un vermut musical amb Onnira que tindrà lloc diumenge 12 de març al parc de Can Sunyer i l'anàlisi de la novel·la de Cristina Fallarás, "La loca", a càrrec del grup de lectura feminista amb l'escriptora Marina Martori, previst pel pròxim 17 de març.

Edicions locals