Nova temporada de cursos i tallers a l'Espai Cívic El Safareig

La programació consta d'una vintena d'activitats sobre fotografia, alimentació saludable i ganxet, entre altres propostes

Societat

Nova temporada de cursos i tallers a l'Espai Cívic El Safareig
Nova temporada de cursos i tallers a l'Espai Cívic El Safareig

L'Espai Cívic El Safareig comença la programació d'hivern amb noves propostes per a totes les edats. Durant aquest primer trimestre de l'any l'equipament oferirà una vintena de cursos i tallers.

Destaquen els cursos de cuina, aquest cop enfocats a conèixer els costums gastronòmics de Mèxic (1 de febrer) i Tailàndia (1 de març). També altres relacionats amb menjars tradicionals de Carnestoltes (22 de febrer) i Setmana Santa (29 de març).

També hi ha propostes enfocades a l'alimentació saludable com un taller per aprendre a fer hamburgueses vegetals (30 de març), un altre sobre alimentació conscient (2 de març) i el que tindrà lloc el pròxim 9 de febrer, amb el títol La farmaciola a la cuina: remeis pel desequilibri.

El Safreig també ofereix tallers més artístics relacionats amb la fotografia i el ganxet, així com d'aromateràpia i cosmètica natural. A més, inclou un programa adreçat als majors de 60 anys amb cursos d'ús de telèfons intel·ligents, català, anglès i informàtica.

Per altra banda, al pavelló també s'imparteixen sessions de ioga i mindfulness i acroioga. Aquestes activitats es van iniciar el 30 de gener i finalitzaran el 27 de març.

 

Edicions locals