Martorelles crearà una borsa de paradistes del mercat setmanal

La convocatòria per inscriure's ja està en marxa i servirà per cobrir les places de les dues parades no alimentàries que han quedat vacants

Economia

Martorelles crearà una borsa de paradistes del mercat setmanal
Martorelles crearà una borsa de paradistes del mercat setmanal

La regidoria de Comerç ha obert un procés per crear una borsa de paradistes del mercat setmanal. La convocatòria s'ha iniciat amb la finalitat de cobrir les dues places de parades no alimentàries que han quedat vacants al mercat que cada dissabte al matí se situa a Carrencà.

L'Ajuntament ha comunicat que per optar a alguna de les parades cal que els interessats presentin una sol·licitud a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament. Ho poden fer de dilluns a divendres, de 9 h a 14 h. També poden formalitzar la instància telemàticament o a través de la seu electrònica (seu.martorelles.cat).

Així mateix, a la documentació que presentin caldrà que constin els productes que es volen oferir, els metres quadrats que ocupa la parada, juntament amb una foto de la mateixa.

Per rebre més informació, les persones interessades poden posar-se en contacte amb l'Ajuntament a través d'aquest telèfon: 650 372 380.

Edicions locals