Mari Carmen Villarrazo: 'Martorelles es mereix un millor govern que es preocupi pels ciutadans'

La líder de la coalició formada pel PSC i MAPM va presentar, dissabte al Celler de Carrencà, la seva candidatura a les eleccions municipals de Martorelles

Política

Mari Carmen Villarrazo: 'Martorelles es mereix un millor govern que es preocupi pels ciutadans'
Mari Carmen Villarrazo: 'Martorelles es mereix un millor govern que es preocupi pels ciutadans'

"Vull ser alcaldessa perquè Martorelles es mereix un millor govern que es preocupi pels ciutadans i actuï per solucionar els problemes, jo em comprometo a estar al costat dels veïns i veïnes, com he fet sempre", va expressar Mari Carmen Villarrazo, candidata de la coalició formada pel PSC i Més Acció per Martorelles (MAPM), durant la presentació de la seva candidatura dissabte al migdia, al Celler de Carrencà.

Segons Villarrazo: "Cal una alcaldessa amb voluntat de diàleg, amb mirada ampla, que escolti a tothom i tracti a totes les entitats per igual", va destacar la candidata de la coalició formada pel PSC i MAPM qui considera que el govern actual "no escolta a tota la ciutadania i no construeix decisions, sinó que tira pel dret".

Des de la coalició del PSC i Més Acció per Martorelles aposten per teixir aliances entre forces polítiques, municipis, sectors econòmics i els diferents col·lectius, i prova d’aquesta voluntat de sumar, diuen: és la coalició amb la qual es presenten a les eleccions municipals. Un pacte forjat el 2015, quan els dos partits, que en aquell moment es van presentar per separat, van coincidir al govern.

"La regidora socialista, Assumpta Pastor, i jo vam treballar molt bé junts, les nostres regidories tenien projectes en comú i això va fer que la nostra relació agafés més confiança i entesa i féssim un treball magnífic" va explicar Octavi Mill que en aquell moment, ja era regidor a l’Ajuntament per Més Acció per Martorelles.

"Junts som més forts" va destacar Mill i ara es necessita “un govern fort” va insistir Villarrazo que considera que "fa massa anys que no ens plantegem com volem transformar el poble, com el volem adaptar a les noves necessitats, als nous reptes ambientals, com fer-lo més accessible a les persones amb mobilitat reduïda, als infants...".  Una transformació que des de la coalició tenen clara: "Volem reactivar el poble i tenim l’experiència per fer-ho possible perquè ja hem governat" detallava Mill qui va assegurar que tant Villarrazo com ell poden aportar coses diferents "que fan que els dos junts presentin un projecte molt complet".

Entre les propostes a posar en marxa, Villarrazo va parlar de promoure la construcció d’habitatge social per a joves i dotacionals per a gent gran; posar les bases perquè s'instal·lin més empreses al polígon industrial, i va fer esment a la millora d'algunes activitats: "Volem una cavalcada de Reis amb la participació de les entitats, no prefabricada i contractada", deia la candidata per a les pròximes municipals.

Des de la coalició també van posar l'accent en la millora de la via pública: "Ara els carrers estan deixats, estan bruts, nosaltres farem una millor gestió, reforçant i optimitzant el servei de neteja, entre d’altres".

L’acte de presentació va comptar amb la presència del primer secretari del PSC del Vallès Oriental, Jonatan Martínez, que va expressar el seu suport a la llista encapçalada per Mari Carmen Villarrazo de qui va destacar el seu treball i la seva dedicació. L’alcaldessa de Mollet, Mireia Dionisio, també va mostrar el seu suporta la candidata i va manifestar que "Martorelles necessita una alcaldessa, la primera alcaldessa dona, que projecti el municipi amb una altra mirada".

Edicions locals