Grupo Maenar traslladarà la seva seu a Sant Fost

L'empresa que des del 2013 opera des del polígon Can Roca de Martorelles, preveu tenir enllestit el trasllat el març

Economia

Les noves naus estan ubicades al polígon de Sant Fost
Les noves naus estan ubicades al polígon de Sant Fost

El Grupo Maenar, dedicat al lloguer de maquinària, instal·larà la seu de la companyia al polígon de Sant Fost. En concret, l'empresa que va néixer l'any 2007 en un petit local de Can Sunyer i que des del 2013 opera des del polígon Can Roca, preveu tenir enllestit el trasllat en un mes i escaig.

"Si tot va bé, tenim previst fer el trasllat abans de la primavera, al voltant de març", explica Enrique Palomeque Vela, CEO Grupo Maenar. Segons Palomeque, aquest nou emplaçament els donarà "més visibilitat, espai i comoditat a nosaltres i als nostres clients".  

La nova seu, situada a la B-500 (a tocar de la rotonda del Lidl) tindrà 800 m², el que suposa triplicar els metres quadrats que actualment tenen a Martorelles (250 m²). Un increment que els "facilitarà el creixement del parc de maquinària i, per tant, el fet de trobar un ventall més extens i un millor servei als nostres clients", diu el responsable de Maenar.

També apunta que els permetrà millorar els processos de revisió, reparació, posada a punt i magatzematge. Així mateix, el CEO destaca que compten amb previons de creixement que "obriran la possibilitat a nous llocs de treball".

 

 

Edicions locals