Martorelles reprèn les sessions del grup de suport emocional per a persones cuidadores

La primera trobada va tenir lloc aquest dilluns a El Safareig de 12 h a 13.30 h

Societat

Martorelles reprèn les sessions del grup de suport emocional per a persones cuidadores
Martorelles reprèn les sessions del grup de suport emocional per a persones cuidadores | Aj. Martorelles

Martorelles va reprendre aquest dilluns les sessions del grup de suport emocional per a persones cuidadores. L'activitat es fa a El Safareig els dilluns de 12 h a 13.30 h i comptarà amb un total de 10 sessions que tindran lloc al mateix centre cívic fins al pròxim 3 d'abril.
 

Aquesta és la cinquena edició que es fa al poble d'aquests tallers impulsats per l'àrea de Benestar i Família de l'Ajuntament de Martorelles amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Fundació Valiente.  

El Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua (GSAM) és una modalitat d’intervenció psicosocial amb l’objectiu de reduir l’impacte negatiu que a vegades poden sentir els cuidadors i cuidadores no professionals en tenir cura de les persones en situació de dependència, discapacitat i salut mental. Es tracta d’un recurs que promou el suport emocional i la relació entre les persones cuidadores que comparteixen les mateixes o similars experiències.

Les persones que hi participin s’han de comprometre a voler compartir la seva experiència de cuidadora amb les altres persones que es troben en la mateixa situació i a assistir a totes les sessions. Els participants disposen de l’ajut d’un psicòleg. 

 

Edicions locals