Conferència sobre algues i la qualitat del riu, a Santa Maria de Martorelles

L'acte està organitzat per la Fundació Rivus i el grup naturalista La Bassassa

Societat

El pròxim divendres, 3 de febrer, a les 18.30 h, el Casal Cultural de Santa Maria de Martorelles acollirà la conferència Les diatomees: la bellesa oculta dels nostres rius, organitzada per la Fundació RIVUS i el grup naturalista La Bassassa.

Aquesta activitat s’inclou dins el cicle de conferències que la Fundació RIVUS està duent a terme dins el projecte de divulgació, formació i educació ambientals H2O Connecta.

L’acte comptarà amb la participació de Joan Gomà, investigador responsable de la línia de seguiment de Diatomees dins l’Observatori RIVUS i professor de la Universitat de Barcelona (UB) i de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Amb la seva ponència Diatomees: la bellesa oculta dels nostres rius. Algues microscòpiques per conèixer la qualitat ecològica del riu explicarà com són i quina informació ens aporten aquests éssers microscòpics que trobem en rius i a totes les masses d’aigua.

També tindrà lloc la projecció del vídeo Línia de seguiment de diatomees, editat per la Fundació RIVUS i disponible al seu canal de YouTube.

Edicions locals