Aina Torrents es proclama campiona d'Espanya sub 19

La martorellesenca va guanyar el campionat per autonomies amb la selecció catalana

Esports

Aina Torrents va sumar un nou títol de les categories de base
Aina Torrents va sumar un nou títol de les categories de base | FCF

La futbolista de Martorelles Aina Torrents va triomfar al Campionat d'Espanya sub 19, proclamant-se campiona amb la selecció catalana. La martorellesenca, actualment a l'AE Penya Esplugues, va ser una de les jugadores més destacades del torneig celebrat a Múrcia.

La selecció catalana, amb Torrents a les seves files, va superar la fase de grups amb facilitat superant als combinats d'Extremadura i Castella-La Manxa. A les semifinals, Catalunya va superar a Andalusia per 3-1 i en el partit definitiu, l'equip de Torrents va guanyar a l'amfitrió, la Regió de Múrcia, per un altre 3-1. El títol és dels primers de la de Martorelles a la categoria juvenil (sub 19).

També amb la selecció espanyola

La futbolista, amb passat al CFS Martorelles i al Barri Can Calet, també va ser convocada aquesta setmana amb la selecció espanyola sub 19 per dos amistosos. El combinat nacional va anar fins a Serpa (Portugal) per enfrontar-se dos cops amb la selecció portuguesa. L'equip espanyol va guanyar els dos partits per 0-3 i 1-3, amb un gran gol de falta directe d'Aina Torrents al primer partit.

Edicions locals