La coral La Fló, de Santa Maria, actuarà a la parròquia de Sant Vicenç conjuntament amb El Clavell

Les dues corals històriques actuaran plegades diumenge a partir de les 17 h

Cultura

La coral La Fló, de Santa Maria, acutarà a la parròquia de Sant Vicenç conjuntament amb El Clavell
La coral La Fló, de Santa Maria, acutarà a la parròquia de Sant Vicenç conjuntament amb El Clavell | Festival Guspira

La coral El Clavell actuarà diumenge a l'Església Parroquial de Sant Vicenç. L'entitat molletana que enguany celebra el seu 110è aniversari (va ser fundada el 1913) no farà el concert sola, sinó que comptarà amb una convidada baixvallesana.

Es tracta de la Coral la Fló, de Santa Maria de Martorelles, que també compta amb una llarga tradició, ja que va ser fundada el 1903. Cada entitat oferirà el seu repertori i tancaran el concert amb el Canticorum jubilo, de G.F. Haendel, com a cant comú.
Per part d'El Clavell destaquen que el món de les corals transmeten "els valors d'amistat, música,  cultura i acolliment". El concert començarà les 17 h a l'església molletana i l'entrada té un preu de 5 euros.

Balls de saló i per a la gent gran

Si la música no hi manca a la festa major d'hivern, el ball tampoc. Dissabte i diumenge el Mercat Vell acollirà dues activitats per fer-ho. El primer dia, a les 22 h, hi haurà una ballada a càrrec de l'Associació Balls de Saló de Mollet del Vallès. L'endemà, en aquest cas a la tarda (17.30 h), serà l'Ajuntament qui organitzarà un ball, destinat a la gent gran. 

Edicions locals