La segona reunió entre la plantilla i la direcció d'Amazon a Martorelles acaba sense acord

Els treballadors reclamen que es consideri una clausura mentre l'empresa manté que es tracta d'un trasllat d'activitat

Economia

La segona reunió entre la plantilla i la direcció d'Amazon a Martorelles acaba sense acord
La segona reunió entre la plantilla i la direcció d'Amazon a Martorelles acaba sense acord | Albert Segura / ACN

ACN

La segona reunió entre la direcció i els treballadors de la planta d'Amazon a Martorelles ha acabat sense acord. En la reunió, que s'ha fet a les instal·lacions de la companyia, els representants de la plantilla han reclamat que es consideri un tancament amb afectació col·lectiva i que es recol·loquin els empleats en altres magatzems de l'àrea de Barcelona.

L'empresa, però, manté que es tracta d'un trasllat, en què es planteja canviar el lloc de treball per les plantes de Saragossa o Figueres. Les dues parts s'han emplaçat a celebrar una nova trobada dimarts de la setmana que ve a la mateixa planta, on els treballadors preveuen tornar-se a concentrar com ja han fet durant tot aquest dimarts al matí.

Empresa i treballadors tenen un mes sencer per intentar apropar posicions des de dijous de la setmana passada, quan es va fer la primera trobada en un hotel en què la direcció va traslladar els detalls de l'afectació del tancament als representants dels empleats. Després d'una assemblea diumenge al pavelló municipal de Martorelles, la ronda de contactes es manté viva.

Reunió amb representants polítics dels municipis de l'entorn

Aquest mateix dimarts, representants del PSC i dels municipis de l'entorn de la planta s'han traslladat al centre per donar suport a la plantilla. Divendres es preveu una nova trobada, aquest cop entre treballadors, Ajuntament de Martorelles i Generalitat, a la qual més tard també se sumaran regidors i alcaldes de les localitats properes, i on resideix gran part de la plantilla.

Com ja van fer diumenge, els empleats es reuniran en assemblea dissabte a la tarda al pavelló municipal de Martorelles. La pròxima reunió entre empresa i treballadors no es produirà fins dimarts 31 de gener, de nou en dependències de la planta.

 

 

Edicions locals