T-Mobilitat integra les línies de bus que opera Sagalés al Baix Vallès

Ja es pot usar la targeta a serveis interurbans i al bus urbà de poblacions com Mollet, Parets i Sant Fost

Societat

T-Mobilitat integra les línies de bus que opera Sagalés al Baix Vallès
T-Mobilitat integra les línies de bus que opera Sagalés al Baix Vallès | Sagalés

La T-Mobilitat integra durant aquesta setmana més de 170 línies de bus urbà i interurbà de la demarcació de Barcelona, en concret bona part de la xarxa que opera Sagalés.

Ja és possible validar a gran part de les línies operades per Sagalés amb el nou sistema de validació sense contacte T-mobilitat. Des d'aquesta setmana ja es pot validar a la majoria de línies de l'àmbit de la província de Barcelona amb la nova targeta contactless. Només queden fora d'aquesta integració les explotacions d'Osona i Maresme Nord.

En concret, s'hi incorporen una cinquantena de línies interurbanes que recorren el Vallès Oriental, el Moianès i el connecten amb Barcelona. També inclou els serveis urbans de l’Ametlla del Vallès, Cardedeu, Bigues, Parets del Vallès, Lliçà d'Amunt, Vilamajor, Vilanova del Vallès i Vallromanes. També més de vint línies interurbanes que connecten el Vallès, el Maresme i Barcelona, i els serveis urbans d’Alella, de Mollet del Vallès, Santa Perpètua de la Mogoda i de Sant Fost de Campsentelles; i més de vint línies que recorren el Vallès i el connecten amb Barcelona, entre elles, els serveis urbans de Caldes de Montbui i Palau-solità i Plegamans. Les dotze línies del municipi de Granollers i la seva conurbació també s'hi integren.

Quant a les taquilles i punts d'atenció de Sagalés, es podran començar a fer gestions de la T-mobilitat de forma progressiva durant els pròxims dies.

D'aquesta manera, el nou sistema de validació sense contacte ja funcionarà a prop del 90% de la xarxa de bus de les sis corones de l'ATM.

 

Edicions locals