Martorelles treu a licitació el servei de recollida d'animals domèstics perduts o abandonats

L'any passat es va recollir 25 gats i 5 gossos a la via pública

Societat

L'Ajuntament ha tret a licitació el contracte de recollida, guarda i tractament d'animals domèstics. El pressupost de la licitació és de 10.000 euros i la durada estimada del contracte és de dos anys, amb la possibilitat d'una pròrroga d'1 any. L'any passat el servei va recollir 25 gats i 5 gossos a la via pública.

Amb aquesta licitació el Consistori té per objectiu establir les bases i elements tècnics particulars per a la contractació dels serveis de recollida, acollida i assistència d’animals domèstics de companyia tals com gossos, gats i fures, abandonats o perduts, ferits, que es troben a la via pública i d’auxili a actuacions portades a terme per la policia local o el departament de salut pública de l’Ajuntament de Martorelles en totes aquelles intervencions en les quals estiguin implicats animals de companyia.

També s’inclouran els serveis d’altres animals exòtics que puntualment hagin de ser recollits a petició dels serveis municipals.

Aquesta és la segona vegada que el contracte es treu a licitació. Anteriorment, havia estat la Protectora de Granollers qui se n'havia fet càrrec. El contracte també inclou l'assistència veterinària bàsica in situ dels animals de companyia perduts, abandonats, ferits o accidentats a la via pública o a propietats privades que permeti el seu trasllat fins al servei veterinari de referència.

L'Ajuntament compta amb un Registre d'Animals de Companyia Municipal en el qual hi ha inscrits 553 gossos i 136 gats.

Edicions locals