Comencen els treballs per col·locar el llorer de la Derbi

També les obres de la passera de Can Sunyer estan a punt d'iniciar-se, segons fonts municipals

Societat

Comencen els treballs per col·locar el llorer de la Derbi
Comencen els treballs per col·locar el llorer de la Derbi

L’Ajuntament de Martorelles ha iniciat els treballs amb els quals es preveu col·locar l'emblema que penjava de la façana de la històrica fàbrica de motos Derbi, el llorer. L'actuació es preveu que duri uns dos mesos, ja que a banda d'instal·lar el llaurer també es vol col·locar un cartell amb la frase Benvinguts a Martorelles.

Tot plegat té lloc al nou vial que es va inaugurar a Can Puig i que dona accés al poble des del polígon. L'Ajuntament va adjudicar els treballs a Tallers Vidal Amill, SLU per un import de 20.097,02 € amb IVA.

Per altra banda, el Consistori martorellesenc resta pendent de les obres per construir la passarel·la de vianants i ciclistes al barri de Can Sunyer. La previsió és que els treballs del nou pas veïnal puguin començar aquest mes de gener, segons fonts municipals.

L'obra té un pressupost de 209.606 euros, finançat per la Diputació de Barcelona, i un termini d'execució de tres mesos. L'actuació permetrà millorar la connexió entre el carrer Comerç i el barri de Can Sunyer.

Edicions locals