Estafen 800 euros a un home per arreglar-li una avaria del cotxe inexistent

Un taller de la ciutat ha alertat sobre l'estafa a Mollet

Societat

Un home ha estat estafat a Mollet per dos individus que es van fer passar per mecànics i que li van cobrar 800 euros per reparar-li una avaria inexistent.

El taller Edu Motor Services, amb diversos tallers a Mollet i el Baix Vallès, ha alertat sobre aquest cas que s'ha produït a Mollet. Segons relata un dels responsables del taller, en el cas denunciat el modus operandi dels estafadors va consistir a abordar un conductor d'edat avançada mentre conduïa, fent-li llums i senyals perquè s'aturés. Un cop parat, els homes –que vestien amb roba amb alguna marca de vehicle– van alertar la persona d'una suposada avaria a l'eix de direcció i el van convidar a parar en un pàrquing aïllat. Allà van reparar-li l'avaria inexistent i van acompanyar el conductor a un caixer proper per extreure 800 € en efectiu. A continuació li van suggerir que anés a qualsevol taller d'EDU Motor Services per sol·licitar una factura per aquest servei.

"Ens va venir un home al taller del carrer Gallecs i ens va demanar una factura dient que un mecànic del nostre taller li havia arreglat el cotxe", explica un dels responsables del taller. "Es van treure una peça per art de màgia i li van dir que li col·locaven. Que la mà d'obra no li cobraven però que la peça s'havia de pagar", afegeix. "Sota cap concepte es realitzen reparacions fora de les nostres instal·lacions i sense un pressupost acceptat pels nostres clients", explica el responsable d'Edu Motor Services.

El cas ha estat denunciat als Mossos d'Esquadra, que han obert una investigació per esclarir els fets, i que confirmen que hi ha una denúncia per un cas similar a Sabadell.

Edicions locals