La Generalitat diu que hi ha 'opcions' per a una nova activitat a la planta d'Amazon a Martorelles durant el 2023

El secretari de Treball diu que primer cal saber les condicions de l'expedient de la multinacional per justificar el tancament

Economia

La Generalitat diu que hi ha "opcions" per a una nova activitat a la planta d'Amazon a Martorelles durant el 2023
La Generalitat diu que hi ha "opcions" per a una nova activitat a la planta d'Amazon a Martorelles durant el 2023

ACN

El secretari de Treball, Enric Vinaixa, va explicar dimecres que ja hi poden haver noves empreses que optin a ocupar la superfície de 30.000 metres quadrats de la planta d'Amazon a Martorelles. "Ens agradaria que fos en el termini més curt possible", va subratllar Vinaixa en una entrevista a TV3.

Segons el secretari de Treball, la Generalitat aspira que la nova activitat pogués ser una realitat en un termini de mig any o a finals del 2023. Primer, però, va deixar clar que en la reunió entre les parts prevista per a aquest dijous caldrà veure en quins termes Amazon ha plantejat l'expedient que es traduirà amb el tancament de la planta i la sortida de 800 treballadors.

Vinaixa va confirmar que ja s'ha començat a treballar en la recerca d'una nova activitat, però va eludir donar més detalls per motius de confidencialitat. Segons el secretari de Treball, s'hi va començar a treballar des del primer moment després de l'anunci d'Amazon.

Edicions locals