El CF Martorelles és el nou líder de Tercera Catalana

La victòria de dimarts contra el CE Llinars impulsa als martorellesencs al lideratge de la lliga

Esports

El combinat de Martorelles ha arribat al primer lloc de la lliga
El combinat de Martorelles ha arribat al primer lloc de la lliga | CF Martorelles

El CF Martorelles ja és líder del grup 9 de Tercera Catalana. El conjunt martorellesenc ha sumat dues victòries en els últims dies contra el CF Palautordera (0-1) i el CE Llinars (0-4) que li serveixen per igualar a 36 punts al FC Sant Celoni i situar-se per davant per la diferència de gols. El lideratge està en joc aquest dissabte, ja que els dos colíders s'enfronten al municipal de Martorelles.

El CF Martorelles va començar una setmana estel·lar guanyant al camp del CF Palautordera per 0-1, amb un solitari gol de Chema Murcia, en un partit que se'ls va complicar: "Ens va costar entrar al partit, però el vam tirar endavant", comenta l'entrenador Víctor Toro. L'equip de Martorelles va rematar la setmana guanyant al CE Llinars el dimarts, en el partit que es va suspendre a la mitja part. Els martorellesencs començaven per davant amb un 0-1 i van acabar sumant els tres punts amb un 0-4 en un partit on els va sortir "tot rodó", segons Toro.

El tècnic afirma que tot l'equip està "molt content" perquè "s'estan esforçant i els resultats estan arribant". Víctor Toro creu que assolir la primera posició els dona "un punt de motivació", però adverteix que la tasca difícil no és arribar, sinó mantenir-se a dalt de tot. Tot i el bon moment de forma, el preparador no vol posar-se grans objectius i vol centrar-se a "anar partit a partit i gaudint del moment".

Duel directe a Martorelles

Aquest dissabte arriba un partit clau pel CF Martorelles i per tot el grup de la lliga. Els blanc-i-vermells rebran el FC Sant Celoni a les 16.30 h, en un duel que enfronta primer i segon i que, a més, estan empatats a 36 punts. Víctor Toro afirma que afronten el partit "amb molta il·lusió" però que no descuiden que són "tres punts més". A més, l'entrenador creu que aquest duel és l'inici d'un període clau i difícil pel seu equip: "En poc comencem la segona volta i ens venen tots els rivals forts. Guanyar aquest dissabte seria un punt anímic molt important".

Edicions locals