B&B Trends manté l'activitat de Coveright Surfaces amb 34 treballadors de la plantilla

L'empresa que opera des del polígon de Martorelles ha acomiadat 17 persones, quatre menys de les inicialment previstes

Economia

Després que el passat mes d'agost Coveright Surfaces entrés en concurs de creditors, la companyia B&B Trends, adjudicatària de l'operació concursal a través de la societat Cartonajes Cosmos, ha decidit mantenir 34 dels treballadors de la plantilla i acomiadar-ne 17, quatre menys dels que en l'inici de les negociacions havia proposat l'empresa, segons fonts del sindicat CCOO.

Un cop decidida l'adjudicació i negociats els llocs de treball, la unitat productiva de Coveright Surfaces a Martorelles (que operava des de la població des de l'any 1974 i comptava amb una cinquantena de treballadors) ja s'ha traspassat a B&B Trends, que hi opera des del passat 2 de gener.

Per altra banda, s'ha conegut que B&B Trends, fundada l'any 2014 i dedicada a la fabricació, desenvolupament i venda de petits electrodomèstics de les marques Ufesa, Di4 i Zelmer és una de les 500 pimes de tot l'Estat que més va créixer durant l'any passat. Així ho recull la patronal Cepyme, que cada any llista les firmes que destaquen pel seu creixement empresarial, la seva capacitat d'innovació i internacionalització.

Segons aquest rànquing, B&B Trends va facturar 26.356.958 euros el 2020 i té una taxa anual de creixement de vendes del 107,49%. Mentre que la seva rendibilitat econòmica (ROA) és del 6,67%.

 

Edicions locals