Formacions gratuïtes d'instal·lador de plaques fotovoltaiques i carretorner de magatzem a la Serradora

El programa es dirigeix a joves d'entre 16 i 29 anys

Economia

La Serradora, el Servei d'Ocupació mancomunat entre els ajuntaments de Martorelles, Sant Fost i Santa Maria ha obert el termini per a la formació i certificació gratuïta d'instal·lador de plaques fotovoltaiques i carretoner de magatzem. La Serradora ofereix aquests cursos a través del Programa Singulars per a joves del Servei d’Ocupació de Catalunya. 

El programa es dirigeix a tots aquells i aquelles joves d'entre 16 i 29 anys que estiguin cercant feina i no en troben, han deixat els estudis i volen entrar al món laboral o per tots aquells nois i noies que no tenen clar què volen fer i necessiten orientació laboral o acadèmica.

Amb aquest programa els joves que vulguin podran realitzar formació 100% subvencionada per la Generalitat de Catalunya. En el cas dels joves que vulguin treballar en magatzems podran aconseguir el Certificat Professional de Magatzem i el carnet de carretoner.

Mentre que les persones interessades en la formació sobre energies renovables poden realitzar el Certificat Professional de Muntatge i manteniment d’instal·lacions fotovoltaiques.

Per més informació es pot contactar al telèfon 93 544 01 80 o enviar un correu electrònic a l'adreça ocupació@aibv.org

Edicions locals