Oriol Junqueras defensa una indústria diversa davant el tancament d'Amazon a Martorelles

El president d'ERC va donar el seu punt de vista sobre la decisió de la multinacional

Política

Oriol Junqueras va estar a Mollet amb Gabriel Rufián
Oriol Junqueras va estar a Mollet amb Gabriel Rufián

El president d'ERC, Oriol Jonqueres, defensa la diversificació de l'economia i de la indústria davant el tancament de la planta d'Amazon a Martorelles. El dirigent va donar la visió del seu partit sobre la decisió de la multinacional en la visita a Mollet per gravar el programa La Fábrica amb Gabriel Rufián.

Junqueras va refermar l'aposta del seu partit i del govern de la Generalitat per la industrialització: "Catalunya vol ser un país industrial perquè la feina de la indústria és la més estable i ben retribuïda. Volem fer una posta per una economia que sigui productiva perquè garanteix bons salaris i capacitat de consum i alhora garanteix els recursos pels serveis públics".

El líder d'ERC va afirmar que el govern del seu partit està treballant per atreure inversions de qualitat al territori: "Volem que les inversions que arriben siguin les millors. Per primera vegada en dècades hi ha una política industrial de veritat a Catalunya i arriben grans inversions, com les que estan arribant a l'àrea metropolitana".

Davant les darreres decisions d'Amazon, que inclouen el tancament de la instal·lació de Martorelles, Junqueras va declarar que "Catalunya necessita una economia tan diversificada com sigui possible i que no sigui dependent d'un sol sector", ja que això pot ser "contraproduent i perillós". El president dels republicans va remarcar la necessitat de treballar conjuntament amb "un compromís ferm d'empresaris, treballadors, govern i institucions".

Edicions locals