Temporada d'èxits pel Karate Martorelles

El club suma més de 60 membres i bons resultats a les competicions

Esports

El club compta amb 60 karatekes
El club compta amb 60 karatekes | Karate Martorelles

La temporada 2022-2023 està anant sobre rodes pel Karate Kyokushin Martorelles. El club segueix tenint una gran expansió des del final de la pandèmia, arribant aquest curs a superar els 60 karatekes. A més, els resultats competitius també arriben, com es va demostrar fa unes setmanes amb els onze podis a l'Spanish Open.

El director esportiu del Karate Martorelles, Oliver Aguilera, afirma que l'entitat ha tingut "un gran creixement": "En els últims dos anys hem passat d'uns 20 membre als 60 que som ara, tant de nens com d'adults". El creixement del club ha arribat sobretot després de la pandèmia, amb l'entrada de la junta directiva actual. Aquest any, compten amb 60 karatekes i afirmen que tothom està "molt content".

A més del creixement en membres, al club també li arriben els èxits competitius. Fa unes setmanes, l'entitat va sumar onze podis a l'Spanish Open, on van arribar a ser el tercer club al medaller. "Va ser una gran alegria i motivació per a tots", explica Aguilera.

El futur més immediat del Karate Martorelles passa per l'exhibició que tenen els seus nens i nenes el dissabte a la Fira de Nadal. Més enllà, el club tindrà eleccions al febrer i les perspectives de creixement són limitades, ja que "no hi ha massa espai per créixer", explica el director esportiu.

Edicions locals