Onze medalles pel Karate Martorelles a la Spanish Cup

Els karatekes del club van aconseguir quatre ors, quatre plates i tres bronzes

Esports

La delegació martorellesenca va tornar amb onze podis
La delegació martorellesenca va tornar amb onze podis | Karate Martorelles Kyokushin

El Club Karate Martorelles Kyokushin ha tornat amb grans èxits de la Spanish Cup, la competició de karate celebrada el passat dissabte a Torredembarra. Els i les esportistes de l'entitat martorellesenca van pujar un total d'onze cops al podi, incloent quatre campions de la competició.

Oscar Francés i Toni Gómez van ser dos dels campions del club, en ambdós casos a la categoria sènior masculí +35. També van assolir la medalla d'or Mohamed El Founti a cadet masculí i Rajah Hamuch a infantil femení. Les quatre primeres posicions van ser a les modalitats de kumite.

Les categories de lluita també van veure tres dels quatre subcampions martorellesencs. Àlex Andreu i Jana Font es van quedar a un pas del títol a la categoria juvenil masculí i juvenil femení respectivament, mentre que José Antonio Santiago també va quedar segon en categoria sènior masculí +35 anys. L'última medalla de plata va ser per Toni Gómez a la kata cadet masculina.

Finalment, les tres terceres posicions van ser per Aniol Bastida i Aitor Francés en kumite infantil masculí i cadet masculí, i per Rajah Hamouch a la kata infantil femenina.

Edicions locals