El Gran Recapte aconsegueix a Martorelles 950 quilos d'aliments

Al conjunt del Baix Vallès durant el passat cap de setmana es va aconseguir recol·lectar més de 20.400 quilos

Societat

El Gran Recapte d'Aliments va recaptar, durant el passat cap de setmana, 950 quilos d'aliments a Martorelles. Aquesta recol·lecta es va poder fer gràcies al retorn de les banyeres del Banc dels Aliments als supermercats, després de dos anys sense presència a causa de la pandèmia de la Covid. Martorelles va participar en la 14a edició de la campanya solidària amb un punt de recollida.

Els ciutadans encara tenen temps fins diumenge vinent per fer aportacions a través de bizum (al número 33596) i donacions al web granrecapte.com. La campanya també continua als comerços de proximitat i als mercats municipals, com el de Mollet. En aquests establiments es poden seguir comprant tiquets de 3 euros, que després les entitats beneficiàries podran bescanviar per productes frescos que entregaran als usuaris del servei.

Pel que fa al conjunt del Baix Vallès, amb la campanya d'enguany s'han recollit 20.446 quilos d'aliments. D'aquests, 11.000 kg a Mollet; 4.370 kg a Parets, 950 kg a Martorelles, 2.225 kg a Montornès, 1.041 kg a la Llagosta i 860 kg a Montmeló. Mentre que al conjunt de la comarca s'han recollit 120.000 quilos d'aliments.

Edicions locals